Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TRAFIK/vecka 8: Över 1,9 miljoner – igen

Det senaste dygnen är det väl inte direkt förra veckans trafikstatistik som vi har fokuserat mest på, måste jag tillstå. Men min princip är att i denna blogg redovisa alla tekniska mätningar och räckviddsundersökningar om Expressen.se och därför kommer förstås vecka åtta, också:
   14 av de 20 största sajterna på
KIA-listan ökade sin trafik, dock inte Expressen.se som ändå hade hela 1 931 023 unika besök — en av de bästa veckorna någonsin.
   Men då ska ni komma ihåg att Expressen.se hade ännu högre trafik förra veckan (
”Därför äter vi tårta vid tv-studion”), så nu har vi två veckor i följd över 1,9 miljoner. Det är faktiskt historiskt.
   Antalet unika besök förra veckan var alltså 1 931 023 och för att få proportionen så är det 13 procent fler än 2008. Antalet besök var 6 823 905, vilket är 14 procent fler än i fjol. Sidvisningarna var 29 990 832, också det 14 procent fler än förra året.
   Jämfört med förra veckan ökade antalet besök med två procent, sidvisningarna ökade med en procent – men unika besök minskade med en procent. Fast det kan nästan leva med, när vi är över 1,9 miljoner unika besök igen.