Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Här sa det i alla fall klick, klick – och sen krasch


Hit till YouTube-sajten har vi länkat webb-tv-tittare under driftstörningar.

De senaste dagarna har Expressen.se dominerats av nyheten om Victoria och Daniel. I tisdags hade sajten årets högsta trafik räknat i unika besök, och det är även många som velat se tv-inslagen om kungafamiljen.
   Tyvärr har vi haft tekniska problem. Sajten har stundtals legat ner, och vi ibland har webb-tv inte fungerat. För att försöka säkerställa driften har vi ibland istället länkat webb-tv-tittare till YouTube.com/Expressen, som är vår partnerkanal på videosajten YouTube.
   Vi beklagar problemen som drabbat våra besökare. Expressens IT-avdelning arbetar med felsökning och försöker åtgärda bristerna.