Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här sa det i alla fall klick, klick – och sen krasch


Hit till YouTube-sajten har vi länkat webb-tv-tittare under driftstörningar.

De senaste dagarna har Expressen.se dominerats av nyheten om Victoria och Daniel. I tisdags hade sajten årets högsta trafik räknat i unika besök, och det är även många som velat se tv-inslagen om kungafamiljen.
   Tyvärr har vi haft tekniska problem. Sajten har stundtals legat ner, och vi ibland har webb-tv inte fungerat. För att försöka säkerställa driften har vi ibland istället länkat webb-tv-tittare till YouTube.com/Expressen, som är vår partnerkanal på videosajten YouTube.
   Vi beklagar problemen som drabbat våra besökare. Expressens IT-avdelning arbetar med felsökning och försöker åtgärda bristerna.