Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ett steg framåt för tekniken – så Let´s dance

Nu är driften säkrare igen. Alla som vill läsa texter eller se webb-tv kan göra det på Expressen.se och Expressen.tv och vi har inte haft någon så kallad ”extern nedtid” sedan i går kväll. De åtgärder som Expressens IT-avdelning har satt in förefaller ha gett resultat. Jag har talat med Fredrik Johansson, Expressens IT-chef, och Fredrik Westermarck, chef för ITwebb-avdelningen, och deras arbete fortsätter förstås.
   Jag ber alla besökare om fortsatt tålamod om det skulle uppstå nya problem. Jag tackar er för tålamodet, och tackar också alla på Expressen som kämpat med att säkerställa att sajterna är tillgängliga för vår publik.
   Expressen.se laddar nu inför en hektisk helg med bland annat Let´s dance, skidor, Melodifestivalen och mycket mer.