Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

9 000 tv-visningar klipp blev 37 när vi hade problem

Tyvärr drabbades Expressen.se av stora tekniska problem i dag igen. Många besökare möttes av vår så kallade ”felsida” när de surfade till sajten. Under några timmar kunde vi inte uppdatera med ny information.
   Värst drabbad var webb-tv-spelaren som gång på gång gick ner. Ett exempel: mellan klockan 17 och 18 brukar vi normalt ha cirka 9 000 visningar av webb-tv klipp. I dag hade vi 37.
   Jag ber, ännu en gång, om ursäkt för att Expressen.se inte kan tillgängligöra innehållet för publiken. Det är otroligt frustrerande också för våra medarbetare. Det är också extra irriterande eftersom trafiken nu är på historiskt höga nivåer — två veckor i följd har vi haft över 1,9 miljoner unika besök. Och jag ska villigt erkänna att jag hade vissa förhoppningar på den vecka som pågår nu, och som inleddes med Victoria-nyheten…
   Nåväl. Webbredaktionen gör sitt bästa för att berätta om allt från energisamtalen, Pirate Bay-rättegången, Laila Bagges romans, Volvo-chefernas löner och allt det andra.
   Samtidigt arbetar Expressens IT-avdelning med felsökning och åtgärder för att säkerställa driften. Jag får rapporter om hur det går, men är inte tekniker och vågar mig inte på någon egen analys eller prognos.
   Jag avstår därför från spekulationer, och hoppas förstås att vi snart har en stabil sajt igen.