Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Webb-tv dokumentär om djursexnätverket


Webb-tv blir allt populärare. Jag har flera gånger tidigare berättat om vår spelare
Expressen.tv som är betalanserad och alltså inte helt färdig. Den har fått mycket beröm från inte minst mediebyråer och, faktiskt, konkurrenter. Det tackar vi för. Det finns dock några  saker som ska förbättras, exempelvis irriteras jag själv på att den ruta som kommer upp i den nedre delen av videoytan (”Direktlänk”, ”Tipsa en vän”) är svår att få bort. Sökfunktionen kan också bli vassare. Spelaren är nu i så kallad fas 1-lansering och det ska bli totalt tre faser till, så jag får återkomma om vilka nya funktioner som är på G.
   Men: nu vill jag tipsa om
”Dokumentären om det svenska djursexnätverket” som producerats av Expressens tv-redaktion. Det är Erika Rydberg som redigerat den 14 minuter långa filmen, som baseras på reportern David Baas avslöjanden. Anders Wahlund, nyhetschef på Expressen TV och tidigare producent för ”Efterlyst” i TV3, har också varit involverad i minidokumentären.
   Filmen innehåller tidigare inte visat material från dold kamera, men den är också intressant som ett exempel på att medieföretagen nu börjar publicera längre webb-tv program. Aftonbladet.se gör det sedan tidigare, och trenden är tydlig: tittandet ökar och kvalitet och konkurrens kommer att bli viktigt i innehållserbjudandet.

   Därför sänder Expressen.tv ut webb-tv i högre bildkvalitet än många andra aktörer, därför kommer det också bli fler program och inte bara kortare inslag i vår webb-tv.