Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

TRAFIK/vecka 47: 10 procent fler besökare än i fjol

Bara sju av de 20 största sajterna på KIA-listan ökade sin trafik jämfört med veckan före. Är det en vikande trend på G inför julruschen? Och vad betyder det för fortsättningen… nu pågår en så kallad lönevecka och då är det många som tar chansen att göra annat än att surfa på kvällarna, men vi får väl se.
   Anyway. En av sajterna som trots allt ökade trafiken var Expressen.se som hade 1 855 915 unika besök (+ 1%). Antalet sidvisningar var 31 651 043 (+ 4 %) och antalet besök var 6 435 985 (– 1 %).

   Nu har vi sex veckor i följd över 1,8 miljoner unika besök och utvecklingen är positiv jämfört med förra året. Antalet sidvisningar var 10 % högre än i fjol, antalet sidvisningar var 9 % fler och antalet besök var 14 %.