Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Rikard Palm får vara programledare i Expressen TV!

”Rädda Rikard Palm” lyder uppropet på Facebook. Och den populäre programledarens öde engagerar också Expressens läsare.
   I skrivande stund har över 10 000 besökare på sajten röstat om det är rätt eller fel att omplacera Rikard Palm från de stora Rapport-sändingarna till SVT.se och SVT24.

   Hela 88,8 procent vill ha Rikard Palm kvar i rutan på kvällarna.
   Och Rikard Palm själv vill gärna fortsätta att jobba dagtid och möta den stora publiken i de mest tittade sändningarna.
   På
1000apor.se står det hu om ”UPPROP! Rädda Rikard!”. Alex Schulman skriver om ”…en legend i den yngre generationen”.
   Och på Resume.se kan man läsa om
”SVT i extramöte om Rikard Palm”.
   Hur ska detta sluta?
   I kväll lär SVT-chefen Eva Hamilton gå på Stora Journalistpriset-festen. Cirka 10 000 Expressen-läsares kritik av Sveriges Television gör att jag nog måste konfrontera Eva Hamilton om Rikard Palm-affären, om inte SVT nu backar på eftermiddagen…
   Tills dess:
   Som chefredaktör för Expressen Digitala Medier erbjuder jag härmed Rikard Palm möjligheten att vara gästprogramledare för Expressens tv-nyheter vilken dag som helst.
   De spelas in på dagtid, de visas inför miljoner potentiella tittare. Om Rikard Palm får ställa upp för SVT kan du se honom i Expressens butiks-tv i stormarknader, på Expressen.se och Expressen.tv… ja, till och med på
YouTube/ExpressenTV.
   Expressens olika kanaler ger en räckvidd om flera miljoner potentiella tittare, jag lovar också att vi ska marknadsföra det här bra så att alla svenskar som helst vill se Rikard Palm i SVT åtminstone kompenseras genom en sändning som Expressen organiserar.
   Om inte SVT vill ge tittarna Rikard Palm på dag- och kvällstid, då griper Expressen in.