Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

Modereringen görs nu av Interaktiv Säkerhet

Nu på måndagsmorgonen skrivs ett nytt kapitel i Expressens historia. Den så kallade modereringen, alltså läsningen och redigeringen, av artikelkommentarer och läsarbloggar görs inte längre från vår redaktion i Göteborg. Istället är det medarbetare på Interaktiv Säkerhet i Varberg som modererar på Expressens uppdrag. Där finns en erfaren grupp moderare som redan jobbar åt bland andra Aftonbladet, Dagens Nyheter, TV4, Dagens Industri, Sydsvenskan och Göteborgs-Posten.
   Nu ansluter sig alltså Expressen.se till alla dessa medieföretag. Vi har sedan 2006 haft en grupp mycket duktiga och dedikerade moderare i Göteborg och jag vill därför rikta ett tack till Jahn G Forsberg och hans medarbetare 
Börje AnderssonPekka Ernsten, Björn G Gustafsson, Mats Lilja, Carin Linner, Stieg Sundberg och Sune Sundahl. De har läst tusentals inlägg från er läsare varje dag, och dessutom bidragit med innehåll från webbesökarna till ”Läsarnas Expressen” i papperseditionen.
   Nu kommer vi att jobba lite annorlunda, men jag är övertygad om att det kommer att fungera bra också i framtiden. Skriv gärna till mig på thomas.mattsson@expressen.se eller tyck till i kommentatorsfältet här under om du har synpunkter.