Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Thomas Mattsson - Bloggen om Expressen

TRAFIK/vecka 30: Värmeböljan påverkar surfandet

18 av de 20 största sajterna och nätverken på KIA-listan minskade sin trafik, jämfört med veckan före. De enda som ökade var MSN.se och DI.se. Ett av de största tappen på topp-20 stod SVT.se för, som förra veckan var en av få som ökade. Alla de stora aktörerna Aftonbladet.se, Expressen.se, DN.se och nätverket SVD Digitala Medier ligger på cirka nio procents minskning.
   Expressen.se hade 1 284 769 unika besök (- 9,1 %), 4 357 491 besök (- 6 %) och 22 039 624 sidvisningar (- 8 %).
   AlltOmMat.se hade 188 773 unika besök, och var därmed åter största matsajten.
   AlltOmBarn.se hade 145 986 unika besök, slagna av Familjeliv.se igen.