Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TRAFIK/vecka 16: Minskning – men över 1,8 miljoner

Sju av tio sajter och nätverk i topp på KIA-listan minskade sin trafik vecka 16, jämfört med veckan före. Då redovisade många nyhetssajter en ökning beroende på intresset för Engla-fallet, men nu är det flera som minskar något. DN.se och GP.se har inte presenterat sina siffror än, men Aftonbladet.se och SVD.se går ner och det gör också SVT.se och TV4 Nya Medier (som dock är ett nätverk). Fyrans senaste satsning, Nyhetskanalen.se, finns ännu inte på KIA-listan som egen sajt.

För
Expressen.se var vecka 16 den andra i år över 1,8 miljoner unika besök. Men också Expressen.se minskade trafiken jämfört med förra veckan och antalet unika besök blev 1 810 285  (– 5,7 %). Antalet besök var 6 643 260 (- 6,5 %) och antalet sidvisningar 30 058 709 (0 %).