Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Äntligen Sveriges största matsajtPå Expressen och Bonnier Tidskrifter säger vi nu grattis till
AlltOmMat.se som vecka 14 blev Sveriges största matsajt. Chefredaktören Susanne B Olsson, ”Allt om Mat-Susanne” kallad numera, och hennes kollegor har gjort en kanonjobb med att lansera beta-versionen — och snart kommer en ny sajt med fler funktioner.

AlltOmMat.se hade förra veckan hela 237 275 unika besök (+ 38%). Antalet besök var 364 385 (+ 43 %) och antalet sidvisningar 1 497 235 (+50 %).

Det är fantastiska siffror som syns på
KIA-listan nu. Dessutom hade systersajten AlltOmBarn.se som drivs av Expressen, Bonnier Tidskrifter och DN hela 223 260 unika besök (+ 5,7 %); det är väldigt roligt att Expressens läsare på nätet kan erbjudas innehåll från dessa nischsajter som vi producerar i samarbete med flera koncernbolag.