Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

200 procents ökning – men vår spelare är dålig


”Varför kan jag inte se Expressens webb-tv?”
, skriver Björn till mig. ”Det fungerar inte”, konstaterar Maria. Mejlen om vår webb-tv spelare kommer i en strid ström och jag är den förste att erkänna att vi inte erbjuder en fullgod tjänst. Bara 65 procent av besökarna på Expressen.se kan idag se vår webb-tv, men vi vet att intresset är större. I år har webb-tv tittandet på Expressen.se ökat med över 200 procent och förra veckan hade vi rekordsiffror; det handlar om ett sjusiffriga visningsvolymer och den tillväxten i räckvidd under 2008 är ett resultat av att vi jobbar på ett nytt sätt och prioriterar webb-tv före broadcasting-tv (läs: Kanal Lokal).


Anna Rastner, redaktionschef för tv-verksamheten, och hennes kollegor och konsulter arbetar nu med en ny tv-spelare med större tillgänglighet och bättre funktioner. Det kommer att bli bra, men tills dess får jag be om tålamod. Rörlig bild är viktigt för Expressen och, att döma av mejlen jag får, också för våra besökare på sajten.