Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TRAFIK/vecka 8: Över 1,7 miljoner unika besök igen


Åtta av de tio största sajterna på
KIA-listan minskade sin trafik vecka åtta jämfört med vecka sju. För Expressen.se blev det en procent minus och totalt 1 703 624 unika besök. Antalet besök totalt var 5 978 367 och antalet sidvisningar var 28 479 128.

Varför minskade så många sajter sin trafik? Min gissning är sportlovsfirandet. För Expressen.se var det plussiffror hela vägen fram till helgen, då syd-Sverige avslutade sportlovet och stockholmarna började sitt – då fick vi stora minus. Åkte alla bil och ingen surfade? Den vecka som pågår nu har Stockholm sportlov och det brukar också visa sig i statistiken, men det vet vi förstås säkert först om en vecka.

Sammantaget är i alla fall läget positivt för Expressen.se som redovisat över 1,7 miljoner unika besök sex av åtta veckor i år, med den första (nyårs)veckan samt en vecka med teknikreparationsarbeten som undantag.