Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Recension: Nya City.se lanserad just före midnatt


För några minuter sedan lanserades
City.se i egen regi. Bakom den nya sajten, som beskrivs som ”under konstruktion”, står Bazooka-gänget som också gjort Feber-plattformen. Sajten saknar ännu webb-tv och läsarbloggar, men det kommer väl. Såg heller inget RSS-flöde i natt. Chefredaktör Mikael Nestius utlovar en MacBook Air eller iPOD Touch till den som ger honom bästa tipsen för att skapa ”en riktig stockholmssajt”, så härmed anmäler jag mig direkt till tävlingen:

Lite finlir: Jag utgår från att typsnittet i rubrikerna på
nöjessidan inte är det som gäller när sajten är klar. Oklart navigeringsmässigt vad som är vänster- och högerspalt på startsidan, det finns exempelvis musik och feature i båda. När sajten blev publik fanns det artikelkommentarer publicerade som var skrivna sju timmar tidigare — av Citys egna medarbetare. Risk för att man ledsnar på alla diaplattor som tonar in i bilderna. Men ”Hockeybloggen” var, som väntat, pigg. Och länkarna till andra sajter är bra service – och ett bra sätt att skapa flöde för en liten redaktion med begränsade resurser.

Betyg: 2 getingar – alltså godkänt.