Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Recension: Growing People blev snygg – och är bra


Om familjeannonsportaler är gula, då är barnsajter gröna.
Allt om Barn med innehåll från Vi Föräldrar, Mama, Family Living, Expressen och DN är grön. Gravid är grön. Och grön är också Growing People som fått en ny design, men ungefär där slutar väl likheterna. Visserligen är mediekoncernen Medströms ägare, men det är också professor Tor Lindberg som får beskrivas som Sveriges barnläkarnestor. Det här är en sajt full av information om barn och föräldrar och samarbetspartners som Svenska Barnläkarföreningen och Svenska Barnmorskeförbundet säger väl allt. Man litar på det som står här – ändå känns det inte som FASS eller Vårdguiden. Sajten andas lust och inspiration, det är lätt att söka och navigera. Man kan visserligen läsa om barnvagnsköp, men Growing People vore inte Growing People om inte ett råd också löd: ”Skjut aldrig barnvagnen framför dig när du går över gatan! Parkerade bilar kan skymma sikten så att bilister inte upptäcker barnvagnen förrän det är för sent. Gå jämsides med vagnen eller dra den efter dig.”

Finlir: Det är enkelt att registrera sig för att få läsa, dock måste jag erkänna att jag aldrig fattade hur man skulle skriva foruminlägg? Nyheter och reportage ska man läsa på Allt om Barn och
Familjeliv är fortfarande överlägset som forum – men undrar du om choklad verkligen biter på hostan så har Growing People svaret (”ja”).

Betyg: 4. Man kan helt enkelt inte få en femma med ett så krångligt namn.