Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Recension: Familjenytt.se är snabb och smidig


Den här veckan ska
Familjenytt.se lanseras på allvar i genren ”vi-som-utmanar-lokaltidningarnas-klassiska-familjesidor”. Bakom Familjenytt står Sydsvenskan och Timecut. Familjenytt har stora planer (”Vår vision är att bli Sveriges ledande familjeannonsportal”) och vill samarbeta med andra mediesajter, för att dessa ska fungera som trafikgeneratorer. Designen känns varm och inbjudande, typsnitten lite retro. Men viktigast: när jag testade att ladda upp en barnbild gick det snabbt och smidigt.

Finlir: Det verkar vara gul färg som gäller för den här sortens sajter. Huvudkonkurrenten är förstås
Family.se som har Aftonbladet.se bakom sig och använder den väl fungerande Blocket-plattformen. Family-sajten består också av familje- och radannonser, men jag kommer även på mig själv med att läsa de tidlösa reportagen (”Din bebis utveckling”, ”Brudkronan återuppstår” osv). Kanske Familjenytt.se borde komplettera med innehåll? En annan iaktagelse är att Familjenytt.se är gratis, men Family.se påpekar ”Gratis just nu”.

Betyg: 3 plus.