Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

LÖRDAG/Läsarfrågan: Gamla nyheter på sajten?”

”Vad är NYHETSDAGEN PÅ EXPRESSEN.SE för något? En grå platta med nyheter som man läst tidigare?”

Så skriver Maria om den yta på startsidan som innehåller en sammanställning av dagens största nyheter. Den är grå för att skilja ut sig grafiskt och, ja, här redigerar vi in puffar för texter som kanske publicerats tidigare. I går kväll handlade det exempelvis om ”Telia sparar: 2 900 får gå” och ”Jean-Marie Le Pen döms till fängelse”. På Expressen.se uppdaterar vi sajten hela tiden och en så kallad slot som kanske innehåller tre, fyra eller säg sju olika nyhetstexter på förmiddagen kan sen bli en enda artikelpuff i rutan ”NYHETSDAGEN…”. Det är inte riktigt samma sak, men möjligen kan man jämföra med ”Top Stories” på
CNN-sajten?