Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sven-Erik Alhem

Nytt larm om skottlossning i Malmö

Nu har någon skjutit igen i Malmö! För vilken gång i ordningen? Hör just på nyheterna i radion att polisen spärrat av mellan Friisgatan o Möllevångstorget efter ny skottlossning i Malmö.En person har träffats o skadats på Bergsgatan.  Har själv en gång bott på Friisgatan. Oavsett det är jag säker på att vi alla är oändligt trötta på allt skjutande i Malmö. På måndag börjar hovrättsförhandlingarna i Mangsmålet med en påminnelse igen om all tragik som ägt rum under den perioden i Malmö.

Det är hög tid att göra det straffrättsligt högriskbetonat att bara beväpna sig.. Ett mycket långt fängelsestraff bör med automatik följa på ett vapenbrott som ”bara” innebär att någon påträffas med skjutvapen som vederbörande saknar tillstånd inneha.