Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sven-Erik Alhem

Klarar polisen sin derbybevakning i fotboll o ishockey?

Foto: Sven-Erik Alhem

Klarar polisen av bevakningen i samband med känsliga derbymatcher i fotboll eller ishockey. Jag har sett otäcka bilder fladdra förbi med batongslag som ser hemska ut. Jag har läst rapporter från dem som drabbats av polisens slag. Men jag var inte där och jag har absolut ingen helhetsbild. Jag bara stilla undrar; behövs verkligen alla slag? Finns det inga andra o bättre alternativ? Förhoppningsvis kommer JO att ge objektiv vägledning efter en utredning som jag hoppas blir följden av ett flertal anmälningar till JO om polisbrutalitet.

http://www.dn.se/sport/fotboll/johan-esk-tystnaden-skrammer