Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sven-Erik Alhem

Hårdhänt skidåkare i Nässjö söks av polisen

Foto: Sven-Erik Alhem

SvD rapporterar om en våldsam skidåkare som uppenbarligen blev förbannad på en kvinna som gick i skidspåren i ett friluftsområde i Nässjö. Skidåkaren knuffade omkull kvinnan som föll så olyckligt att hon bröt armen. Polisen har ännu inte fått upp spåret efter skidåkaren.

Kan det vara så svårt? Tänker jag som var i Nässjö idag. Där såg jag inga skidåkare. Underrättelsetjänsten måste snabbt kunna få fram uppgift om en udda person på ett par skidor med snarstucken uppsyn.