Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sven-Erik Alhem

Lindbergdomen ute i jätteupplaga – domskälen romankusliga


Domskälen i Lindbergdomen är kusliga som vore de hämtade ur en kriminalroman. Fast här är det på riktigt. Foto: Sven-Erik Alhem


http://www.expressen.se/Nyheter/1.2081567/han-valdtog-och-slog


En avsevärd inblick i allt det avskyvärda och kvinnoförnedrande som kommit fram i detta mål, får man genom att läsa tingsrättens domskäl. Och det har många gjort. Södertörns tingsrätt har inte skrivit bara för parterna och för arkivet. Jag vet inte storleken på upplagan, men den är avsevärd. Skillnaden mot innehållet i kriminalromanen är dock att i Lindbergskandalen gäller allt verkligheten.