Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Målsnålt i Bryssel

Anderlecht–St. Etienne, under 2,5 mål@1,85

Både Anderlecht och St. Etienne är klara för EL-slutspel inför sista omgången där man spelar om gruppsegern. För Anderlechts del räcker det med minst en poäng och det tror jag att man har bra chans att ta. Men Anderlecht har toppmöte med Club Brügge i ligan på söndag och bör inte vilja lägga mer kraft än nödvändigt i kväll.

St. Etienne har mycket svag offensiv och får lämna anfallarna Beric och Roux kvar på hemmaplan. ”Les Verts” är under 2,5 mål i 17 av de senaste 20 matcherna och även om tränaren Galtier satsar på seger i kväll och därmed gruppseger så tror jag att det blir svårt att hitta nätet.

1,85 på under 2,5 mål är ett givet spel för mig.