Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Spelvärd tvåa

HK Malmö–Sävehof. Sävehof@3,00

Hårdsatsande Malmö inledde med tre raka segrar – men det var mot lag tippade att hamna på nedre halvan. Sedan dess har Stian Tönnesens gäng tre raka förluster mot topplagen Ystad, Lugi och Kristianstad. Trots meriterade nyförvärv har Malmö en hel del att slipa på inför fortsättningen. Nyförvärvet Anton Blickhammar missade senaste matchen med en fotskada och kan saknas igen.

Sävehof inledde med derbyförlust mot Redbergslid men har sedan radat upp fem raka segrar, varav bortasegern mot Alingsås imponerade stort. Hemvändande Jonas Larholm har verkligen haft en positiv effekt på laget och det finns gott om unga, talangfulla spelare som blir bättre för varje match. I rutinerade målvakten Per Sandström har Sävehof en matchvinnartyp.

Malmö känns inte som en bra favorit i kväll och Sävehof till priser runt tre gånger pengarna är klart spelvärt.