Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Lightning start

Tampa Bay–Detroit, Tampa Bay@2,00

Tampa Bay var starkt förra säsongen men föll efter sju matcher mot mästarlaget Pittsburgh i semifinalen. Ser minst lika starkt ut den här säsongen, framförallt med kaptenen Stamkos tillbaka efter sitt benbrott.

Detroit har nått slutspel under 24 raka säsonger men sviten tar nog slut vilken säsong som helst. Klarade sig med liten marginal förra säsongen och då man bland annat tappat kulturbäraren Datsyuk till KHL känns Detroit något svagare den här säsongen. Viktige backen Kronwall har knäproblem och är mycket tveksam till spel.

Jag tycker att Tampa Bay är en motiverad favorit i premiären och spelar ettan till dubbelt.