Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Tar ställning i toppmötet

AIK–Norrköping, AIK -0,75@2,05

AIK jagar Norrköping och Malmö i toppen och formen är riktigt bra. Har inga större problem i truppen och det blir en stark startelva.

Norrköping fick sin långa förlustfria svit bruten senast och såg inte ut som ett allsvenskt topplag mot Djurgården. Saknar Fjóluson, Blomqvist och Tkalcic sedan tidigare och i dag är dessutom Sjölund och Falk Olander avstängda. Och AIK-lånet Eliasson är inte uttagen i truppen. Förutsättningarna kunde varit bättre inför toppmötet.

Jag har stark feeling för AIK i dag och spelar -0,75 (halv vinst vid uddamålsseger) till odds över dubbelt.