Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Sunderland tar poäng?

Sunderland var något av vårens lag. Trots svårt läge i Premier League säkrades kontraktet. I dag är Jan Kirchhoff redo för spel. Han och Lamine Koné (värvades i januari) medverka i allra högsta grad till att de rödvita stannade kvar i högsta serien.

En poäng efter tre omgångar är missvisade. Det kunde blivit poäng borta mot Manchester City (sent självmål avgjorde). Mot Middlesbrough var Sunderland hårt sargat men trycket efter paus borde givit minst en poäng.

Mot Southampton blev det en pinne efter sent insläppt mål (för övrigt en tavla av målvakten annars säkre Jordan Pickford).

Inledningsvis var Southampton det klart bättre laget men efter ett tag kom Sunderland in i matchen.

Everton är bättre den här säsongen och offensiven håller hög klass.

I kraft av hemmaplan spelar jag Sunderland med + 0,25 mål till 2,08.