Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Motiverad favorit

Djurgården–Piteå IF Dam, Djurgården@2,15

Djurgården kommer från flera starka insatser. Knapp förlust mot Linköping, rättvis seger i Kristianstad och senast mycket nära en jätteskräll mot mästarlaget Rosengård (2–2). Saknar endast Borg och Kukkonen.

Piteå avgjorde sent mot Örebro senast men är klart vassare på hemmaplan. Har ett blytungt avbräck i dag i rutinerade backen Faith Ikidi. Sedan tidigare saknas ordinarie duon Ronja Aronsson och Ellen Löfqvist.

Djurgården förlorade oförtjänt med 0–2 i bortamötet och med tanke på avbräcken i bortalaget tror jag på revansch i kväll.