Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Spelvärt i Irland

Shamrock Rovers–Derry City, Shamrock@2,25

Shamrock Rovers-tränaren Pat Fenlon lämnade sin post i juli efter svaga resultat och Rovers är klart förbättrat under nye tränaren Stephen Bradley. Shamrock har radat upp tre raka hemmasegrar och är ett av de formstarkaste lagen i ligan. Har få skadeproblem inför toppmötet i kväll.

Derry City har aningen vikande form och en del skadebekymmer. Ordinarie backarna McBride och Barry finns på skadelistan. Värvade ersättaren Karner utgick senast och missar med stor sannolikhet kvällens match.

Shamrock har en vilodag mer inför matchen och jag tror att lagen har bytt plats i tabellen efter kvällens match. Ettan till 2,25 eller Shamrock -0,25 (halva insatsen tillbaka vid oavgjort) känns klart spelvärt.