Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Ostskiva i tungviktsmötet

Tyskland–Italien, Marco Parolo får ett kort@4,50

Tyskland har aldrig besegrat Italien i en stor turnering och det kan bli en tuff match i dag. Tyskland lär vara spelförande i stora delar av matchen och det kan bädda för en hel del frisparkar.

Lazio-mittfältaren Marco Parolo har gjort ett bra mästerskap. Har snittat en varning nästan var tredje match i ligan de senaste säsongerna. Har klarat sig utan kort hittills i EM och en ostskiva i kväll spelar ingen större roll. Parolo var nära ett gult redan mot Spanien och det känns som att det kan vara dags i kväll, speciellt då han får ett tungt ansvar på mitten om De Rossi inte kommer till spel.

4,50 bör vara ett klart överodds med rådande förutsättningar.