Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Kortspel i kvällens kvartsfinal

Full pott i går när Glik tog ett rättvist gult och matchen slutade oavgjort efter ordinarie tid. Tre gånger degen på båda spelen satt fint.

Wales–Belgien, Jason Denayer får ett kort@6,00

Belgiens försvarsproblem resulterar i en mycket oprövad backlinje i dag. Med Kompany och Vertonghen skadade och Vermaelen avstängd återstår bara Alderweireld som ordinarie back mot Wales. Jordan Lukaku väntas ersätta Vertonghen till vänster medan unge City-backen Jason Denayer förväntas ta platsen bredvid Alderweireld.

Denayer har varit på lån i flera klubbar och skaffat sig en del rutin men det här blir förstås största matchen hittills i karriären. Han lär hamna i ett par dueller med Wales-stjärnan Gareth Bale och kan få problem med den formstarke Real Madrid-spelaren.

Sex gånger pengarna på att Denayer får syna ett kort känns klart spelvärt.