Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Lower leagues

Ytterligare en mycket tunn speldag i väntan på EM-kvartsfinalerna, men det finns ett par intressanta odds i de lägre divisionerna.

HIF Akademi–Sävedalen, Sävedalen@3,60

Helsingborgs akademi-lag har svarat för en bra första halva av säsongen. Kommer från seger mot Halmia men hade en del tur som lyckades hålla undan för ett desperat hemmalag.

Sävedalen har fått tillbaka ett par viktiga kuggar och spelade 1–1 mot topplaget Lindome senast. Och det var en poäng med mersmak då Sävedalen var klart närmast segern. Vårens möte mellan lagen vann Sävedalen på hemmaplan och svarar man för en liknande insats som senast kan det bli seger i kväll. Tvåan känns klart spelvärd till höga 3,60.

Åsane–Jerv, Jerv DNB@2,20

Åsane var en av förhandsfavoriterna att åka ur norska division 1 men efter en överraskande bra start ligger laget på övre halvan. Men formkurvan pekar nedåt och 0–3 borta mot bottenlaget Hödd senast var säsongens sämsta insats.

Jerv föll i toppmötet borta mot Sandefjord men var nog förtjänt av en poäng och formen är fortsatt bra.

Jerv är det bättre laget och oddset på tvåan känns klart i överkant. Jag väljer att syna DNB-tvåan (insatsen tillbaka vid oavgjort) till fina 2,20.