Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

3,40 på formstark målskytt

Braga–Sion, Pedro Santos målskytt i matchen@3,40

Braga har ett mycket bra utgångsläge inför returen då man vann med 2–1 i bortamötet. Bör få en del ytor offensivt i kväll och ställs mot ett nykomponerat försvar då Sion saknar tre ordinarie backar. Dessutom är en defensiv mittfältskugge skadad sedan tidigare.

Braga bör ha bra chans att göra mål och då känns Pedro Santos mycket intressant som målskytt. Han har visat superform sedan mitten av januari med sju mål på tio matcher. Två av dom har kommit på straff och får Braga chansen från elva meter lär Santos vara en stark kandidat.