Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Målrik cupretur

Las Palmas–Valencia, över 2,5 mål@2,02

Valencia var det klart bättre laget i hemmamötet men hamnade i underläge och kvitterade ganska sent till 1–1. Måste göra mål i returen och tränaren Gary Neville har pratat om en offensiv uppställning. Vasse Paco Alcacer missar matchen, men jämfört med senaste mötet får Valencia tillbaka viktiga trion Gomes, Perez och Feghouli.

Las Palmas ligger skrynkligt till i ligan och har viktig match på söndag. Kan spela lite mer avslappnat i cupen och har ett snitt på 3,40 mål/match i säsongens fem cupmatcher hittills.

Jag tror på en ganska öppen match och spelar över 2,5 mål till drygt dubbelt.