Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Söndagsspel

Hygglig utdelning i går med 2/3 spel rätt. En hel del intressanta matcher i dag och jag har hittat flera spelvärda odds.

Roma–Genoa, Roma -1@1,85

Roma har visat svag form senaste tiden men i dag väntas alla offensiva nyckelspelare vara tillbaka. Genoa har tre raka förluster. En viktig offensiv duo är avstängd. Mittbacken Burdisso är skadad och Tino Costa är tveksam till spel. Jag tycker att Roma har en bra uppgift och spelar -1 till 1,85.

Sheffield Wednesday–Wolverhampton, Sheffield W -0,5@2,30

Sheffield W åkte på en sällsynt förlust i veckan. Jag räknar med en klart föbättrad insats i dag. Wolves är svagt defensivt sedan lånet Williamson lämnat laget. Viktige mittfältaren McDonald är tveksam till spel och tränaren Jackett är pressad efter svaga resultat.

2,30 på ettan är minst en tiondel för högt.