Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Lördagsspel

Hannover–Bayern München, Hannover +2@1,85

Hemmalaget är ganska svagt den här säsongen men blixtrar till ibland och bättre poängchans än så här får man inte mot Bayern. Storlagets låga skadelista utökades i veckan med kaptenen Lahm och Bayern får knappt ihop full bänk. Har inte visat toppform senaste veckorna, mycket beror förstås på alla skador, och har som sagt en cupmatch i benen till skillnad från Hannover.

Jag tror att Hannover kan klara sig undan med en knapp förlust och spelar +2 till 1,85

Hamburg–Augsburg, Hamburg -0,5@2,40

Hemmalaget tog en bra poäng i Wolfsburg senast och kan troligen spela med samma elva igen. Augsburg har haft mycket intensivt spelschema senaste veckorna med flertalet ”måstematcher”. Det kan komma en reaktion och ett utvilat Hamburg är redo att slå till.

Caen–Paris SG, PSG -1@1,80

Hemmalaget har grym inställning men jag tror att det kan bli svårt att räcka till i dag. Har en kvartett avstängd och är givetvis försvagat. PSG vilade spelare i veckans cupseger, där inställningen var sådär. Saknar Cavani men kan annars matcha ordinarie elva, och jag räknar med att tränaren Blanc kräver bättre fokus i dag från sina spelare.