Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Överspel i Ligue 1

Nice–Montpellier, över 2,25 mål@1,95

Hemmalaget inledde som seriens mest målglada lag, men tränaren bestämde sig sedan för att spela med tre mittbackar och i princip en fembackslinje. Det medförde förbättrad defensiv men offensiven försvann nästan helt. Senast gick man tillbaka till ursprungliga 4-3-1-2 och då såg det bättre ut offensivt igen.

Montpellier är i bra form, framförallt är det offensiven som är klart förbättrad.

Alla offensiva nyckelspelare i lagen är med i kväll och jag tycker att oddset på över 2,25 mål (halva insatsen tillbaka på två mål) är minst en tiondel för högt.