Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Tuff uppgift för Malaga

Mirandés–Malaga, Mirandés DNB@1,90

Segunda-laget Mirandés från nordvästra Spanien är mycket starkt på den trånga hemmaplanen och har bara en förlust i ligan så här långt. Har tidigare varit i semifinal i cupen så det finns viss skrällrutin i laget.

Gästande Malaga har en tung säsong i ligan och framförallt har laget problem offensivt. I dag vilar man stora delar av ordinarie elvan med tanke på kommande ligamatch.

Jag tror att ett heltänt Mirandés kan ta hem första etappen i dubbelmötet och spelar DNB-ettan till 1,90.