Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

EL-torsdag

Det börjar dra ihop sig i Europa League och mycket står på spel i de två avslutande omgångarna. Det finns en hel del intressanta spel i kväll.

Krasnodar–Dortmund, Krasnodar +0,5@1,80

Ryska Krasnodar tog ledningen med 1–0 i bortamötet med Dortmund och såg ut att gå mot poäng innan Dortmund avgjorde på övertid. I dag kan Andreas Granqvists gäng säkra slutspelsplatsen via poäng hemma mot Dortmund.

Uppgiften blir betydligt lättare av att Dortmund vilar stjärnorna Reus, Aubameyang och Kagawa. Dortmund kommer från en ganska svag insats i ligan och jag tycker att Krasnodar +0,5 till 1,80 är ett starkt spel.

Raka ettan till fyra gånger pengarna kan vara värt en liten insats.

Lokomotiv Moskva–Sporting Lissabon, Lokomotiv -0,25@2,05

Lokomotiv Moskva är med i toppen av den ryska ligan och med två omgångar kvar toppar man EL-gruppen. Åkte på en oväntad förlust i ligan i helgen men fokus fanns troligen på matchen i kväll. Förutom avstängde Corluka har man få problem.

Gästande Sporting fokuserar på ligaspelet. Målvakten Patricio är avstängd och fyra ordinarie spelare är kvar i Portugal.

Lokomotiv kan få en passande matchbild och jag spelar Lokomotiv -0,25 till 2,05.

Basel–Fiorentina. över 2,5 mål@1,95

Basel och Fiorentina innehar de två första platserna i gruppen med två omgångar kvar. Basel skrällde i Florens när man vann med 2–1 och det är säkert ett revanschsuget Fiorentina som gästar Basel i kväll.

Det schweiziska topplaget har problem defensivt då fyra backar, alla aktuella för startelvan, finns på skadelistan. Dessutom saknas rutinerade mittfältaren Delgado.

Fiorentina har vass offensiv och det kan bli en del mål. Över 2,5 finns till 1,95!