Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Slitet City svag favorit

Sevilla–Manchester City, Sevilla DNB@2,10

Sevilla har tre poäng efter tre spelade matcher och ska det bli slutspel är det nästintill nödvändigt med en seger i kväll. På hemmaplan brukar man kunna göra riktigt vassa insatser och har tidigare under säsongen besegrat Barcelona. Formstarke anfallaren Gameiro saknas på grund av skada men det finns hyggliga alternativ i Llorente och Immobile. Mittfältaren Banega är tveksam till spel.

Manchester City har sex poäng efter tre matcher men hade en del tur i segern mot Mönchengladbach och avgjorde sent i hemmamötet med Sevilla. Har haft skadeproblem på offensiva nyckelspelare senaste tiden och har i stort sett spelat med samma elva i match efter match. Det bör snart komma en ”plattmatch” och det kan vara dags i kväll mot ett taggat hemmalag. Aguero och Zabaleta saknas definitivt. Med stor sannolikhet även Silva och Nasri.

Jag tycker att City är en svag favorit i kväll och har omvända priser. Spelar Sevilla DNB (insatsen tillbaka vid oavgjort) till 2,10.