Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Rosenberg ser gult

Malmö–Shakhtar, Rosenberg shown a card@3,20

Fem gula på åtta matcher i Champions League den här säsongen. MFF-kaptenen Markus Rosenberg är ofta på gränsen till övertänd i viktiga matcher och jag tror inte att kvällens match är något undantag. 3,20 på att han får ett kort känns klart spelvärt.

I övrigt…

…gillar jag under 2,5 mål i Real Madrid till odds över 1,90. RM-elvan är rejält försvagad offensivt.

…ska Madrid-kollegan Atlético ha toppchans mot ett försvagat Astana. Läge för Jackson Martinez att göra mål – finns till 1,90.