Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Formstarkt ÄFF tar poäng

Skön utdelning för Mönchengladbach i går med 4–0 redan tidigt i första halvlek. Tränarskiftet gav en positiv effekt.

Gais–Ängelholm, Ängelholm +0,5@2,25

Ängelholm låg illa till i superettan i somras men efter tränarbyte har skånelaget spelat upp sig rejält. På de tio senaste omgångarna har laget tagit 15 poäng (bara fyra lag har plockat mer poäng) och ÄFF befinner sig ovanför strecken. Senast svarade man för en av säsongens bästa insatser mot serieledande Jönköping. Eric Pothast är tillbaka efter avstängning i dag och bäste målskytten Fredrik Karlsson ser ut att kunna spela efter skadeproblem. Ett ineffektivt Gais är ingen omöjlig uppgift.

Såväl raka tvåan till närmare fem gånger pengarna som +0,5 till 2,25 dubbelt är spelvärt.