Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Målsnålt i Lund

Lugi–Kristianstad under 52,5 mål@1,85

Lugi–Kristianstad brukar alltid vara tuffa matcher. Kristianstad är bäst i Sverige men kan få svårt att tända till på alla cylindrar efter Champions League-succén mot Kolding. Lugi-tränaren Tomas Axnér har troligen en plan för att besegra storlaget och det gäller nog att undvika Kristianstads kontringsspel som är sylvasst med Björnsen och Tollbring i spetsen. Kristianstad har frågetecken för storskytten Jamali.

Jag räknar med att Lugi försöker dra ned på tempot så mycket som möjligt och att det blir ganska försvarsinriktad handboll och mycket uppställt spel.

Nio av 13 senaste inbördes möten har gått under 52,5 mål. Jag tror att det blir målsnålt även i kväll.