Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Bra finsk favorit

Husqvarnas fina form fortsätter. Klar 4–1-seger i går och bloggspelet i box till fint odds.

Lika tunt utbud i dag men jag har hittat en bra favorit i finska ligan.

RoPS–Jaro, RoPS -0,75@2,00

RoPS Rovaniemi har varit med i toppen hela säsongen och jagar HJK i toppen. Har något tveksam form men värvingarna av Eero Markkanen (tidigare AIK) från Real Madrid och jamaicanen Tramaine Stewart lär vara en moralhöjare för laget. Markkanen har varit skadad och har dålig matchträning – lär inte spela 90 minuter – men kan ändå vara ett giftigt vapen. Dessutom är skyttekungen Aleksandr Kokko frisk och redo för startelvan igen. Har 7–3–3 på hemmaplani år.

Nästjumbon Jaro har förlorat sju av elva bortamatcher och dagens uppgift är en av säsongens svåraste.

Jag tycker att RoPS ska vara större favorit än vad oddsen antyder i det här mötet och spelar -0,75 (halv vinst på uddamålsseger) till dubbla pengarna.