Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Kristianstad vinner?

Albanien sänktes på stopptid i går och därmed gick mitt spel åt skogen.

I dag testar jag att spela Kristianstad i damallsvenskan.

Örebro trivs bäst på hemmaplan och nyligen lämnade oerhört betydelsefulla Lisa Dahlkvist för spel i Paris SG. Hon är för övrigt ÖSK:s bäste målskytt med sex fullträffar. Målvakten Carola Söberg skadade sig nyligen på träningen och kanske saknas. Hanne Gråhns har varit skadad men kan troligen medverka.

Kristianstad är starkt på hemmaplan och har en intressant uppgift i kväll. Jag spelar ettan.