Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Intressant EL-torsdag

Returer i playoff till Europa League i kväll och det finns en del intressanta spel.

AZ Alkmaar–Astra över 2,5 mål@1,80

Hemmalaget har tappat offensivt viktiga spelare men holländska lag har oftast en offensiv mentalitet och AZ ska vända på 2–3 från första mötet. Astra har bra självförtroende efter en vass säsongsinledning och enligt tränaren ska man inte parkera bussen. Något lag kommer alltid att jaga mål och över 2,5 mål känns mycket troligt.

HJK Helsingfors–Krasnodar under 2,5 mål@2,00

Dubbelmötet är i princip avgjort redan i halvtid efter att Krasnodar kört över det finska mästarlaget med 5–1 hemma. Fokus finns nog på helgens ligamatcher där HJK har en knepig bortamatch mot formstarka Ilves medan Krasnodar reser till Moskva för toppmatch mot Lokomotiv. HJK lär göra ett försök att få ett tidigt mål men händer inte det kan det bli en avslagen match. Under 2,5 mål känns som en bra startposition.

Bröndby–PAOK, PAOK@3,00

Dubbelmötet är avgjort efter att PAOK vunnit med 5–0 hemma. Bröndby-tränaren Frank meddelar att fokus finns på helgens ligamatch och det blir en ganska reservfylld elva. Till exempel är stjärnan Daniel Agger inte med i truppen. PAOK kommer också göra en del förändringar men det blir en hyggligt ordinarie elva. Eftersom landslagsuppehåll väntar runt hörnet finns det ingen risk för slitna spelare. PAOK kan mycket väl vinna även bortamötet och odds runt tre gånger pengarna känns högt.