Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Preston slår ut PL-lag?

Preston DNB@1,90

Championship-nykomlingen Preston har inlett säsongen starkt, även om det blev förlust senast i ligan. Truppen är bred och det blir säkert några ändringar i startelvan i kväll.

Gästande PL-nykomlingen Watford spelade match i ligan så sent som i söndags och har alltså bara drygt 48 timmars vila. På lördag väntar dessutom Manchester City borta i ligan. Det skulle inte förvåna om tränaren Quique Sanchez Flores skickar ut en helt ny startelva jämfört med ligamatchen senast.

Med kvällens förutsättningar tycker jag att Preston har hygglig chans att ta sig vidare till nästa omgång och spelar DNB-ettan (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1,90.