Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Fördel The Gunners

Arsenal var övermodigt mot West Ham i premiären och gick på en smäll. Trots fadäsen i den första omgången blir The Gunners att räkna med.

Inför stormötet mot Liverpool saknar Arsenal Jack Wilshere, Danny Welbeck och Tomas Rosicky. Liverpool räknar med att tongivande Jordan Henderson spelar och han behövs. På skadelistan finns Joe Allen, vesselsnabbe Daniel Sturridge och långtidsskadade Jon Flanagan.

Arsenal känns betydligt bättre och även om jag inte går ”all in” till 1,75, så blir det en rejäl insats på The Gunners.