Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Ny BP-seger

Brommapojkarna -0,25@2,00

BP hade spelat hygglig fotboll utan att få speciellt mycket betalt inför matchen mot Frej senast. Då fick laget rejäl utdelning i andra halvlek och vann med klara 4–0. Inlånade Gefle-anfallaren Emil Bellander gav laget en extra dimension i anfallsspelet och han fick också göra mål i debuten. Stefano Vecchia var tillbaka efter skadeuppehåll och gjorde ett succéinhopp. I dag saknas avstängde Serge-Junior Martinsson Ngouali men Gustav Sandberg Magnusson är tillbaka och ersätter.

Mjällby radar upp förlusterna och förutom en turlig seger i Varberg i början av säsongen är man poänglöst på bortaplan. Kommer till spel utan avstängda suon Daniel Nilsson och Benjamin Fadi i dag.

Ett BP med lite momentum och bättre självförtroende än gästerna känns som ett mycket bra spel till oddset 2,00 med -0,25 (halva insatsen tillbaka vid oavgjort).