Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Domaren i centrum?

Bolivia–Peru, rött kort i matchen@3,30

Bolivia–Peru är inget av de riktigt heta mötena i Sydamerika, men visst finns det lite rivalitet. Matchen i natt döms av colombianen Wimar Roldan, och han är stora anledningen till att jag spelar på rött kort i matchen. Han gillar onekligen att stå i centrum: 0,54 röda kort, 5,15 gula och 0,33 straffar per match. På 85 internationella matcher. Det är anmärkningsvärd statistik! Roldan dömde Argentina–Paraguay i första gruppspelsomgången och skickade då upp sju varningar.

Ett spel på rött kort i matchen, jag har hittat odds över tre gånger pengarna, måste vara spelvärt med förutsättningarna.

Ett annat alternativ kan vara att leta efter över 5 kort eller 50,5 varningspoäng.