Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Tuffa avbräck för Seattle

Trevlig midsommar!

Innan jag går på sillen skickar jag ut ett tidigt spel.

San Jose +0,75@2,05

Hemmalaget Seattle spelade mycket tuff cupmatch i onsdags. Förlorade efter förlängning och fick avsluta matchen med sju man efter tre utvisningar och skada.Anfallsstjärnan Oba Martins utgick skadad och missar matchen i morgon. Det gör högst troligt även landslagsstjärnan Clint Dempsey som blev utvisad efter att ha förolämpat domaren. Riskerar låååång avstängning.

San Jose har också några avbräck, men inte alls i klass med Seattles stjärnduo. Ligger en bit efter i ligan men har redan besegrat Seattle borta den här säsongen.

Med tanke på avbräcken i hemmalaget känns drygt dubbelt på San Jose +0,75 mycket spelvärt.